Wijnhuis Vanden Bulcke

Wijnhuis Vanden Bulcke heeft ruim een halve eeuw ervaring met import en distributie van wijnen.  Met sommige wijndomeinen werken wij al meer dan 40 jaar samen omdat ze met hun tijd mee konden evolueren.  Anderen werden vervangen door nieuwe ontdekkingen, zodat het assortiment vandaag meer dan aktueel is.

Wij selecteren de meeste wijnen in de drie grote wijnlanden – Frankrijk, Italië en Spanje  -  samen goed voor meer dan de helft van de wereldproductie.  Boeiende aanvullingen komen uit o.m. Oostenrijk, Duitsland, Portugal, Chili en Argentinë.

Daarbij zijn wij steeds op zoek naar authentieke, lokale druivensoorten, waarvan wij er vandaag meer dan 100 in ons assortiment hebben.  Daarmee kunnen wij u steeds een passende wijn voor elk gerecht of gelegenheid voorstellen.

De meeste wijnen zijn afkomstig van kleine tot middelgrote familiale domeinen, die zo natuurlijk mogelijk werken.  Bij sommige vertaalt zich dat in een bio- of biodynamisch label, anderen kiezen voor hun eigen manier van werken.

Naast wijnen ook een select aanbod schuimwijnen en Champagne, porto van Quinta do Noval, sterke dranken (Gin, Whisky, Cognac, …), olie & wijnazijn en goede wijnglazen.

Zowel particuliere als professionele klanten zijn bij ons welkom.

Wijnhuis Vanden Bulcke heeft een sterke reputatie voor uiterst verzorgde geschenkverpakkingen.

Speciale voorwaarden voor verenigingen.

In Roeselare rijdt u via de poort binnen op onze gratis parking.

Advies krijgt u van een ervaren en gedreven team.

consulteer hier binnenkort ons assortiment

PARTY SERVICE

O.A. GLAZEN IN BRUIKLEEN

Voor al uw feesten kan u op ons rekenen. Wij helpen u de passende wijnen aan de juiste prijzen te kiezen. Goede Champagne- en wijnglazen krijgt u in bruikleen (gratis, indien mooi afgewassen terug). Geen zorgen over te veel of te weinig want de volle kartons op overschot worden teruggenomen

VERENIGINGEN

VUL UW KAS MET WIJN

Jeugdbewegingen, Sportclubs en andere verenigingen kunnen rekenen op voordelige voorwaarden voor een wijnactie of feest, waarbij de wijn een aardig centje kan opbrengen.

GROTE FLESSEN

EEN PROFESSIONEEL DECANTEERTOESTEL IN BRUIKLEEN

Grote flessen geven extra-uitstraling aan uw belangrijkste feesten, maar zijn vaak niet praktisch om uit te schenken. Met ons VCANTER decanteertoestel kan u zelf op eenvoudige en verzorgde wijze de wijn direct in de glazen uitschenken