ZELF DE LEKKERSTE GLUHWEIN MAKEN

Echt winterweer in december, en dus tijd voor een echte huisgemaakte Gluhwein.

Daarvoor gebruiken wij een fruitige en voldoende krachtige jonge rode wijn. Een combinatie van Grenache met Syrah bijvoorbeeld. Dus denken wij al vlug aan Cuvée Saint Antoine of Réserve Grand Veneur van Alain Jaume & fils.

Je kan de Gluhwein vooraf klaarmaken en terug in de fles gieten. Hij bewaart dan verschillende dagen in de koelkast.

Het volledige recept vind je door hieronder verder te lezen.

Meer lezen

EXTRA VEEL OPEN MET EINDEJAAR

Tijdens de feestdagen zijn wij extra veel open.

In ROESELARE op de zondagen 24 & 31 december doorlopend van 10 tot 17 uur.

In de Kerstweek van dinsdagnamiddag 26 december 14 uur tot 18u30   Op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december doorlopend van 10 tot 18u30.   Op zaterdagen 23 & 24 december doorlopend van 10 tot 18 uur.

Terug open in 2018 vanaf dindsdagnamiddag 2 januari om 14 uur.

De openingsuren van Stabroek vindt u als u verder leest.

Meer lezen