PROFITEER NOG VAN DE KELDEROPRUIMING TOT 27 FEBRUARI

Na de succesvolle start van de kelderopruiming op 11 februari blijft er toch nog een behoorlijke keuze aan kelderresten over.

Van de 4 grote restloten is er voorlopig nog voldoende voorraad, maar van de kleinere restloten blijft er al veel minder over.  Voor deze wijnen kan u de nodige uitleg en eventueel ook de bestelbon vinden in Het Wijnkrantje op deze website.

Als alternatief kan u uw keuze maken in de laatste flessen/kartons van een gevarieerd aanbod van wijnen die u enkel ter plaatse in onze winkel te Roeselare vindt.

De opruimingsprijzen zijn geldig tot en met maandag 27 februari 2023. Wie snel reageert heeft uiteraard de meeste keuze.

Meer lezen

VANAF BEGIN JANUARI OPEN OP DE NORMALE OPENINGSDAGEN EN -UREN

Eerst en vooral onze beste wensen voor een gezond en gelukkig 2023 !

Vanaf begin januari schakelen wij terug over naar de normale openingsuren. In Roeselare is dat van dinsdagnamiddag tot zaterdagavond. In Stabroek op maandagnamiddag, vrijdag en zaterdag of op afspraak.

Januari is nog de ganse maand nieuwjaarmaand en dus kan u tot einde januari 2023 van de promoties en voorwaarden uit Het Wijnkrantje genieten.

In Het Wijnkrantje, elders op deze website, vindt u alle info over de feestwijnen en - geschenken.

Keuze uit 3 kwalitatieve terroirchampagnes, elk met hun eigen druivensoort,  of kiest u liever één van de vele andere bubbels ?

In wit en rood telkens een selectie betere feestwijnen in de kijker. Daarnaast 12 wijnen onder de 12 Euro met een uitzonderlijke kwaliteit/prijsverhouding.

Onze Single Cask bottelingen van Plantation Rhum en Calvados Drouin zijn een zeer exclusief geschenk, voor u zelf of voor iemand anders.

En uiteraard worden uw geschenken ook in januari feestelijk verpakt.

Meer lezen