BESTEL TIJDIG UW EINDEJAARSGESCHENKEN

Wijn blijft een leuk en kwalitatief geschenk voor medewerkers, collega's, familie en vrienden

Bij Wijnhuis Vanden Bulcke vindt u steeds een ruime keuze aan geschenkmogelijkheden, en dit in elke prijscategorie.

Wij helpen u graag bij de keuze van uw geschenken en zorgen voor een stijlvolle verpakking.

Voor grotere hoeveelheden wacht u best niet te lang meer.

Meer lezen

MASTERCLASS RUM PLANTATION OP DINSDAGAVOND 14 NOVEMBER

Rum is momenteel hot. Het is een bijzonder boeiende wereld en met Plantation krijgen wij de kwalitatieve hoofdrolspeler op bezoek.

Plantation selecteert rums uit verschillende tropische landen specifiek op stijl, karakter en bovenal terroir. Typisch voor hun stijl is de "double aging" waarbij de rum deels in het land van origine en deels in Frankrijk op eiken vaten rijpt.

Op dinsdagavond 14 november hebben we Clément Delaunay, van Plantation te gast voor een EXCLUSIEVE MASTERCLASS. Hij leert ons alles over rum en laat ons unieke flessen proeven.

We proeven 8 rums, waarvan 5 nieuwe, waaronder onze nieuwste Single Cask Vintage Rums. Deze zeer exclusieve rums kregen extra een derde rijping op telkens een gans ander type vat, waaraan ze deels hun karakter ontlenen. 

We starten om 18u45 stipt (deuren open 18u30) in onze wijnkelders in de Hugo Verrieststraat 96 te Roeselare (gratis parking op de binnenkoer).

Kostprijs 20 Euro/persoon. Na de masterclass voorzien wij versbelegde broodjes en kan u alle rum's van Plantation ter plaatse aankopen met 5 % korting.

Meer lezen

JUBILEUMPROMOTIES BLIJVEN GELDIG

Onze 70-jaar Jubileum Degustatie in het weekend van 14 & 15 oktober was een overrompelend succes. In het gezelschap van 18 wijndomeinen werd er uitgebreid geproefd en vergeleken.

Als u er niet kon bij zijn kan u toch profiteren van de talrijke jubileumpromoties en dit tot einde november 2023 of uitputting van voorraad.

Alle informatie over de wijnen en promoties vindt u in Het Wijnkrantje  van oktober. 

Wij adviseren u graag bij uw keuze en er staat steeds een wisselende selectie van deze wijnen klaar om te proeven.

De domeinen vindt u op de pagina hieronder :

Meer lezen