TWEE EXCLUSIEVE MASTERCLASSES OP MAANDAG 4 NOVEMBER EN WOENSDAG 4 DECEMBER

Wij nodigen u uit op twee exclusieve masterclasses waarbij telkens één van 's werelds beste producenten van geestrijke dranken aan bod komt :

     - maandagavond 4 november 18u30 :  CALVADOS CHRISTIAN DROUIN met Brand Ambassador Carl Jenny

       We proeven een exclusieve selectie van hun artisanale producten, met in primeur twee nieuwe Single Cask gelimiteerde bottelingen.

       Inschrijven via deze link  https://reservatie.wijnhuisvandenbulcke.be/masterclass-christian-drouin-maandag-4-november-18u30

     - woensdagavond 4 december om 18u30 :  PLANTERAY / PLANTATION RUM met Brand Ambassador Timon Salomez

       We proeven een onuitgegeven selectie exclusieve Rum, met in primeur drie nieuwe Single Cask gelimiteerde bottelingen. Eén van deze nieuwe Single Cask Bottelingen kreeg een rijping op Kyrö-whiskyvaten. Daarom zal ook de Brand Ambassador van Kyrö aanwezig zijn en proeven we ook de Kyrö Malt Whisky naast de Planteray Single Cask.

       Inschrijven via deze link https://reservatie.wijnhuisvandenbulcke.be/planteray-plantation-masterclass-woensdag-4-december-18u30

Deuren telkens open om 18u30. Start om 18u45 stipt.  Deelname 20 Euro/persoon/degustatie ter plaatse te betalen (vers belegde broodjes na de degustatie inbegrepen).    Inschrijven vooraf noodzakelijk en dat kan 24/7 via de bijhorende linken of via onze website.

Na de degustatie kan u de geproefde producten ter plaatse kopen met 5 % korting

Op de volgende pagina vindt u wat meer info over de beide producenten.

Meer lezen

VOORWAARDEN VAN DE UITZONDERLIJKE DEGUSTATIE BLIJVEN GELDIG TOT EIND NOVEMBER 2024

Tijdens het weekend van 12 & 13 oktober waren 17 wijndomeinen bij ons op bezoek voor een UITZONDERLIJKE DEGUSTATIE.  Bedankt voor uw talrijke en enthousiaste opkomst want de degustaties in onze eigen kelders en de wine tasting dinners bij Ristorante Marina en Restaurant Schatteman zaten meer dan vol.

Wie er niet kon bij zijn kan tot eind november 2024 genieten van de talrijke aanbiedingen. In het nieuwe Wijnkrantje, elders op deze website, vindt u de volledige info over alle wijnen en promoties..

Op de volgende pagina vindt u tevens een overzicht van alle domeinen die aanwezig waren en die u ook in Het Wijnkrantje uitgebreid terugvindt.

Meer lezen