DE HELE ZOMER OPEN

Tijdens de zomer blijven wij in Roeselare de hele tijd open op de normale openingsuren.

Wij geven u graag een woordje uitleg over ons ruim aanbod rosé, wit, rood, bubbels, sterke dranken en non alcoholisch

Meer lezen

ZOMERSE WIJNEN

De zomer is het seizoen met meer tijd voor vakantie en ontspanning. Het is tevens de periode waar we al eens verlangen naar een goed glas rosé.

Het aanbod én de kwaliteit van rosé is de laatste jaren spectaculair vooruit gegaan. Het aanbod in de zomer-edtie van Het Wijnkrantje is daar een perfecte illustratie van met 22 roséwijnen waarvan 11 nieuw sinds dit jaar.

De tijd dat het alleen over vlotte terraswijnen ging is duidelijk voorbij. Nu zitten er in ons aanbod verfijnde en meer gastronomische roséwijnen van grote wijnmakers & domeinen als Luigi Einaudi, Gerhard Markowitsch, Alain Jaume, Mas Cal Demoura, André Vatan, Carvinea, Château d'Astros enz....

Bij aankoop van 2 kartons roséwijn uit Het Wijnkrantje krijgt u GRATIS EEN LUXE ROESTVRIJ STALEN IJSEMMER   (aanbod geldig tot uitputting voorraad).

Uiteraard is het aanbod wit en rood nog veel uitgebreider en daaruit selecteerden wij enkele wijnen die perfect passen bij de zomerse activiteiten, aan tafel en daarbuiten.

In Bordeaux vonden wij bij de familie Siozard uitstekende alcoholvrije alternatieven voor witte en rode wijn. 

Al deze wijnen kan u de ganse zomer lang kopen aan interessante promotievoorwaarden.

De volledige info vindt u in Het Wijnkrantje elders op deze website.

Meer lezen

Rosé & BBQ op dinsdagavond 18 juni

Om de zomer goed in te zetten nodigen wij u uit in onze wijnkelders voor een Zomerse Degustatie met de 22 roséwijnen uit ons nieuwe Wijnkrantje, in combinatie met een verzorgde Barbecue.

11 van de 22 rosé's zijn nieuw en in de uitzonderlijke selectie zitten er heel wat gekende domeinen en wijnmakers met o.a. Luigi Einaudi, Gerhard Markowitsch, Alain Jaume, Château Villars, Mas Cal Demoura, Carvinea, Château d'Astros en vele anderen.

Heel veel variatie gaande van de vriendelijke terrasrosé tot de hoogstaande en verfijnde gastronomische rosé'wijnen.

We starten vanaf 18 uur met een vrije degustatie van de 22 roséwijnen en sluiten om 19 uur aan met een kwalitatieve Barbecue, inclusief verse groentjes en sausen. Uiteraard kan u daarbij de meer gastronomische roséwijnen uitproberen.

Bij zomers weer proeven wij buiten. Bij iets minder weer staan de tafels in de wijnkelder.

Deelname bedraagt 20 Euro/persoon. Dit bedrag krijgt u terug als u die avond voor minimum 100 Euro rosé koopt.

Inschrijven  : VOLZET

Meer lezen