De selecte keuze

Het perfecte advies

Wijnhuis Vanden Bulcke is een traditierijke importeur met een verfijnde selectie uit de drie grote wijnlanden - Frankrijk, Italië en Spanje - en boeiende aanvullingen uit andere regio's.

Meer dan 100 authentieke druivensoorten, voor een passende wijn bij elk gerecht.


ZOMERSE WIJNEN

De zomer is het seizoen met meer tijd voor vakantie en ontspanning. Het is tevens de periode waar we al eens verlangen naar een goed glas rosé.

Het aanbod én de kwaliteit van rosé is de laatste jaren spectaculair vooruit gegaan. Het aanbod in de zomer-edtie van Het Wijnkrantje is daar een perfecte illustratie van met 22 roséwijnen waarvan 11 nieuw sinds dit jaar.

De tijd dat het alleen over vlotte terraswijnen ging is duidelijk voorbij. Nu zitten er in ons aanbod verfijnde en meer gastronomische roséwijnen van grote wijnmakers & domeinen als Luigi Einaudi, Gerhard Markowitsch, Alain Jaume, Mas Cal Demoura, André Vatan, Carvinea, Château d'Astros enz....

Bij aankoop van 2 kartons roséwijn uit Het Wijnkrantje krijgt u GRATIS EEN LUXE ROESTVRIJ STALEN IJSEMMER   (aanbod geldig tot uitputting voorraad).

Uiteraard is het aanbod wit en rood nog veel uitgebreider en daaruit selecteerden wij enkele wijnen die perfect passen bij de zomerse activiteiten, aan tafel en daarbuiten.

In Bordeaux vonden wij bij de familie Siozard uitstekende alcoholvrije alternatieven voor witte en rode wijn. 

Al deze wijnen kan u de ganse zomer lang kopen aan interessante promotievoorwaarden.

De volledige info vindt u in Het Wijnkrantje elders op deze website.

Meer lezen