De selecte keuze

Het perfecte advies

Wijnhuis Vanden Bulcke is een traditierijke importeur met een verfijnde selectie uit de drie grote wijnlanden - Frankrijk, Italië en Spanje - en boeiende aanvullingen uit andere regio's.

Meer dan 100 authentieke druivensoorten, voor een passende wijn bij elk gerecht.


UITZONDERLIJKE DEGUSTATIE MET BEDIENING AAN TAFEL :  za 15 & zo 16 OKT.

Zaterdag 15 en zondag 16 oktober krijgen wij in Roeselare 17 van onze betere wijndomeinen op bezoek.

U kan een selectie topwijnen proeven uit o.a. Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Portugal en Chili. Alle info daarover in de Herfsteditie van Het Wijnkrantje elders op deze site.

Wij kiezen net als vorige keer voor een comfortabele zittende degustatie, waarbij de wijnboeren de wijnen aan uw tafel komen presenteren. 

Er wordt in principe 2 uur per tafel voorzien, wat toelaat om heel wat wijnen te ontdekken.

Vooraf uw tafel reserveren is noodzakelijk en dat kan vanaf vandaag door te klikken op onderstaande link

https://reservatie.wijnhuisvandenbulcke.be/uitzonderlijke-degustatie 

Onze tafels zijn voorzien voor max. 6 personen. Als u met een groter gezelfschap komt, dan vragen wij dat eerst een tafel van 6 reserveert en daarna met ons contact opneemt.

Ook in Stabroek kan u dat weekend een selectie van deze wijnen proeven. 

Op de volgende pagina vindt u alvast een overzicht van de domeinen die al bevestigd hebben.

Meer lezen

MASTERCLASS RUM PLANTATION OP WOENSDAGAVOND 5 OKTOBER

De wereld van de betere rum is in een paar jaar tijd sterk veranderd. Plantation is daarvan een opvallend voorbeeld.

Plantation selecteert rums van verschillende eilanden als Jamaica, Barbados en Trinidad specifiek op stijl, karakter en bovenal terroir. Typisch voor hun stijl is de "double aging" waarbij de rum deels in het land van origine en deels in Frankrijk op eiken vaten rijpt.

Op woensdagavond 5 oktober hebben we Clement Delaunay, Brandmanager Plantation te gast voor een EXCLUSIEVE MASTERCLASS. Hij leert ons alles over rum wat wij nog niet wisten en laat ons dit ook proeven.

In exclusiviteit en in samenwerking met Plantation wordt die avond ook onze nieuwste Single Cask Vintage Rum voorgesteld. Zoals de naam laat vermoeden werd van deze rum maar één vaatje gemaakt, waarvan de genummerde flessen exclusief bij ons te krijgen zijn.

We starten om 18u45 stipt (deuren open 18u30) in onze wijnkelders in de Hugo Verrieststraat 96 te Roeselare (gratis parking op de binnenkoer).

Kostprijs 20 Euro/persoon. Na de masterclass voorzien wij een belegd broodje en kan u alle rum's van Plantation ter plaatse aankopen met 5 % korting.

Vooraf inschrijven noodzakelijk via volgende link  http://reservatie.wijnhuisvandenbulcke.be/plantation-masterclass-woe-5-oktober

Meer lezen