De selecte keuze

Het perfecte advies

Wijnhuis Vanden Bulcke is een traditierijke importeur met een verfijnde selectie uit de drie grote wijnlanden - Frankrijk, Italië en Spanje - en boeiende aanvullingen uit andere landen.

Meer dan 100 authentieke druivensoorten, voor een passende wijn bij elk gerecht.


HET ZOMERT IN DE WIJNKELDER

De zomer is het perfecte moment voor ontspanning, zeker als de zon van de partij is. Op tafel en in de wijnkelder mag het al wat lichter en spontaner zijn en ook dit seizoen staan kwaliteit en genieten centraal.

Op een warme zomerdag kan u genieten van een (zeer) goed glas rosé, zowel op het terras als aan tafel. Dit jaar zijn wij uitermate fier op ons rosé-aanbod van de beste wijnmakers. Nieuw in 2022 zijn de "roze varkentjes" van de familie Laplace, de super rosé van Mas Cal Demoura en twee toppertjes uit Italië van respectievelijk Carvinea (Puglia) en Assuli (Sicilië). Bij de klassiekers springen de rosé's van de familie Jaume er al jaren uit. Het volledig aanbod vindt u in het nieuwe WIJNKRANTJE, elders op deze website

Al deze rosé's hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze stuk voor stuk gemaakt worden door de allerbeste wijnmakers, die al hun strepen verdiend hebben met wit en/of rood.

De zomer is uiteraard meer dan rosé alleen en dus vindt u in het Wijnkrante ook onze zomerselectie wit en rood, met veel variatie in smaken, origines en prijzen.

Vergeet onze olijfolie's niet, rechtstreeks van bij de betere wijndomeinen,

Veel van deze wijnen kan u de ganse zomer (= tem 20 september) aankopen aan interessante promotievoorwaarden, terwijl er altijd wel een selectie te proeven valt.

Meer lezen