De selecte keuze

Het perfecte advies

Wijnhuis Vanden Bulcke is een traditierijke importeur met een verfijnde selectie uit de drie grote wijnlanden - Frankrijk, Italië en Spanje - en boeiende aanvullingen uit andere landen.

Meer dan 100 authentieke druivensoorten, voor een passende wijn bij elk gerecht.


MASTERCLASS MET TENUTA LUISA OP WOENSDAG 8 JUNI

Friuli is één van de betere wijnregio's in Italië. De ligging in het noordoosten van Italië, afdalend van de Alpen/Dolomieten naar de Adriatische zee, is onbetwistbaar een grote troef. In deze regio vinden wij zowel gekende internationale druivensoorten (Sauvignon, Chardonnay, Cabernet Sauvignon,.. )  als authentieke lokale  (Ribolla, Friulano, Refosco, ...)  In combinatie met het ondernemend karakter van de lokale wijnboeren zorgt dit voor veel indrukwekkende wijndomeinen en nog meer topwijnen.

Tenuta Luisa is daarvan een zeer goed voorbeeld. Meer dan een eeuw geleden gestart als een gemengd landbouwbedrijf, is het op vandaag een florissant wijndomein dat zich in de Italiaanse en internationale wijngidsen jaar na jaar onderscheidt.

Maira Gon van Tenuta Luisa komt op woensdagavond 8 juni zelf de wijnen presenteren in onze Wijnkelders te Roeselare. We starten met de trendy Spumante van Ribolla Gialla en ontdekken vervolgens het uitgebreide witte én rode assortiment.. Naproeven doen wij met een verzorgd kaasbuffet.

Onthaal vanaf 18u15  -  start degustatie 18u30 stipt  -  kaasbuffet rond 20u30 

Deelname : 20 Euro/persoon (ter plaatse te betalen) -  inschrijven per mail naar rik@wijnhuisvandenbulcke.be  

Na de degustatie kan u ter plaatse de wijnen van Tenuta Luisa aankopen met een masterclass-korting van 10 %.

Meer lezen

LENTE PROMOTIES GELDIG TOT 15 JUNI 2022

De lente-degustatie van eind april bracht veel nieuwe jaargangen, wijnen en domeinen die stuk voor stuk referenties zijn in hun regio.

Als u er niet bij was kan u toch profiteren van de talrijke lentepromoties op al deze wijnen, en dit nog tot 15 juni 2022

Het volledige overzicht vindt u in het Wijnkrantje (elders op deze website).

Bestellen kan zowel in Roeselare als in Stabroek.

U kan ons ook de ingevulde bestelbon uit Het Wijnkrantje doormailen.

Meer lezen