KERSTDEGUSTATIE OP ZATERDAG 9 DECEMBER

Het eindejaar is de periode bij uitstek voor feestelijk tafelen met familie en vrienden. Een leuk geschenk hoort daar ook bij.

De kersteditie van Het Wijnkrantje, dat u elders op deze site vindt, toont een ruime keuze aan drinkklare feestwijnen in elke prijsklasse.

De vernieuwde wijnwinkel in Roeselare staat vol met geschenkideeën, die wij mooi verzorgd voor u inpakken.

Tijdens de KERSTDEGUSTATIE, op zaterdag 9 december van 10 tot 18 uur doorlopend, kan u een selectie van deze wijnen proeven. Breng uw feestmenu mee zodat wij u optimaal kunnen helpen.

De toegang is vrij en er is een ruime klantenparking voor de deur.

Meer lezen

BESTEL TIJDIG UW EINDEJAARSGESCHENKEN

Wijn blijft een leuk en kwalitatief geschenk voor medewerkers, collega's, familie en vrienden

Bij Wijnhuis Vanden Bulcke vindt u steeds een ruime keuze aan geschenkmogelijkheden, en dit in elke prijscategorie.

Wij helpen u graag bij de keuze van uw geschenken en zorgen voor een stijlvolle verpakking.

Voor grotere hoeveelheden wacht u best niet te lang meer.

Meer lezen

MASTERCLASS RUM PLANTATION OP DINSDAGAVOND 14 NOVEMBER

Rum is momenteel hot. Het is een bijzonder boeiende wereld en met Plantation krijgen wij de kwalitatieve hoofdrolspeler op bezoek.

Plantation selecteert rums uit verschillende tropische landen specifiek op stijl, karakter en bovenal terroir. Typisch voor hun stijl is de "double aging" waarbij de rum deels in het land van origine en deels in Frankrijk op eiken vaten rijpt.

Op dinsdagavond 14 november hebben we Clément Delaunay, van Plantation te gast voor een EXCLUSIEVE MASTERCLASS. Hij leert ons alles over rum en laat ons unieke flessen proeven.

We proeven 8 rums, waarvan 5 nieuwe, waaronder onze nieuwste Single Cask Vintage Rums. Deze zeer exclusieve rums kregen extra een derde rijping op telkens een gans ander type vat, waaraan ze deels hun karakter ontlenen. 

We starten om 18u45 stipt (deuren open 18u30) in onze wijnkelders in de Hugo Verrieststraat 96 te Roeselare (gratis parking op de binnenkoer).

Kostprijs 20 Euro/persoon. Na de masterclass voorzien wij versbelegde broodjes en kan u alle rum's van Plantation ter plaatse aankopen met 5 % korting.

Meer lezen